Sander Eng Strand fikk nok en gang æren av å bære kapteinsbindet for det norske U15-landslaget i fotball.

-Det er stort. Jeg er stolt over at jeg får muligheten til å være kaptein. Det er mye læring, mye ansvar. Jeg føler jeg har blitt vant til rollen, og jeg føler jeg har taklet det bra, sier han.

Han spilte hele tirsdagens kamp, da de norske guttene ble slått 4–2 av Sverige. 

– Det var en grei første omgang. Vi burde ha scoret i slutten av første omgang, da hadde vi mange store sjanser. Så ble det tidlig baklengs i den andre omgangen, og så burde vi utligne, men det raknet litt på slutten. Vi tok litt større sjanser offensivt og vi slapp inn tre ganske lette mål, forklarer han.

Han er imidlertid godt fornøyd med egen innsats.

– Det var greit. Jeg hadde god defensiv kontroll, et par bra involveringer offensivt. Jeg følte jeg var litt alene på midten. De andre tok litt mye sjanser, så det ble mye rom jeg måtte dekke, sier HamKam-spilleren.

Han mener de møtte et godt, svensk lag, men at det er gode muligheter for å slå svenskene i den neste kampen, som kommer på torsdag.

– Det var et bra lag, men vi er på høyde med dem. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.