Emil Sildnes har satt navnetrekket sitt på en ny toårskontrakt med HamKam, og er dermed en av 13 spillere på kontrakt (se oversikt lenger ned).

20-åringen spilte 22 kamper, sju av dem fra start, i 1. divisjon denne sesongen.

Trener Vegard Skogheim er meget fornøyd med å beholde den unge midtbanespilleren, skriver HamKam på sine hjemmesider.

Spillere ut

Samtidig er det klart at Edmir Asani og Niklas Tilley Solhaug ikke er med i Skogheims videre planer.

Og veteran Vegar Bjerke meldte for noen dager siden at han legger opp som profesjonell fotballspiller. Oddbjørn Lie er for lengst klar for Aalesund-spill neste sesong.

Midtstopper inn

Spillere er også på veg inn. Fredag signerte (SE VIDEO) den franske midtstopperen Christophe Psychè, etter to år hos seriekonkurrent Kristiansund.

Vegard Skogheim har store forhåpninger til 25-åringen.

13 spillere på kontrakt

Sildnes og den nye franskmannen gjør at klubben i øyeblikket har 13 spillere på kontrakt. Her er oversikten, som også viser hvor lang tid som gjenstår av kontraktene:

Lars Øvernes (målvakt) - 2 år
Emil Holst (målvakt) - 3 år
Truls Hagen (forsvar) - 2 år
John Anders Rise (forsvar) - 2 år
Christophe Psychè (forsvar) - 2 år
Håkon Aalmen (forsvar) - 3 år
Emil Sildnes (midtbane/angrep) - 2 år
Fredrik Sjølstad (midtbane) - 3 år
Kristoffer Hagen (midtbane) - 1 år
Viktor Adebahr (midtbane) - 1 år
Tore A. Gundersen (angrep) - 2 år
Daniel Bekkevold (midtbane/angrep) - 2 år

Treningsleir

A-laget reiser mest sannsynlig på treningsleir til spanske La Manga fra 27. februar til 6. mars.

Slik der ser ut nå, tar HamKam følge med Vålerenga, Hødd, Mjøndalen og Fredrikstad til den årlige treningsleiren, noe som gjør de nevnte lagene til aktuelle motstandere under treningsleiren, skriver klubben på sine hjemmesider.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.