HamKam har kommet godt i gang med jobben om å sette sammen neste års spillerstall, og Emil Holst har undertegnet en ny ettårsavtale med Hamar-klubben.

Så langt er disse spillerne på kontrakt i HamKam kommende sesong:

* Tobias Ødegård

* Rytis Leliuga

* Emil Holst (signert ny kontrakt)

* Christopher Mbamba

* John Anders Rise

* Henrik Lehne Olsen

* Fredrik Sjølstad

- Når det gjelder Fredrik Sjølstad så har han kontrakt med HamKam også neste sesong, men avtalen gir ham likevel mulighet til å bryte den etter denne sesongen, forklarer daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad.

Unggutta fortsetter

I tillegg har klubben gitt seks av de yngste spillerne signaler på at de er med i klubbens framtidsplaner, og spillerne har gitt tilbakemelding på at de ønsker å være med videre.

- Vi kommer fortløpende til å vurdere hva slags type avtaler vi skal gjøre med disse unggutta, men det viktigste er at klubben og unggutta er enige om å fortsette samarbeidet, sier Ingelstad.

Disse ungguttene har sagt ja til å fortsette:

* Mathias Aasand Pedersen

* Mikkel Gran Frankmo

* Syver Karlsen

* Valentin Blaka

* Nicolas Michelson

* Lars Jendal

Mange på vent

Av de 25 spillerne som har fått spilletid denne sesongen, er det 10 spillere som ennå ikke har avklart hvor de spiller neste sesong (antall seriekamper i parentes):

Truls Jevne Hagen (23), Kristoffer Hagen (22), Bajram Ajeti (17), Aziz Idris (20), Osei Kwaku Oviasu (21), Adnan Heidar (14), Aleksander Woo Enger (3), Borger Thomas (9), Kristian Eriksen (15) og Daniel Bekkevold (2).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.