Fra Norges Fotballforbund får HA-sporten opplyst at kvalikspillet starter så snart som mulig etter siste serierunde i Adeccoligaen 3. november. Spilledatoer avhenger også av hvilke lag som kvalifiserer seg, og deres arenaer er avgjørende for hvordan kvaliken organiseres.
Aktuelles tidspunkter for gjennomføring er midtuke og helg i uke 45 og midtuke og helg i de påfølgende ukene. Klubbene må være forberedt på å spille to kamper per uke i perioden kvalifiseringen pågår. Det kan bety at de to kampene mellom lag nummer tre og seks og fire og fem på tabellen spiller 6.- eller 7. november.
Her har lag tre og fire hjemmekamper, mens vinneren av kampen mellom treer og sekser har hjemmekamp mot vinneren av fire og fem. Hvis denne kampen spilles den påfølgende helgen, er det snakk om 11.- eller 12. november.
Vinneren her møter det laget som blir nummer 14 i eliteserien. Siste runde i eliteserien spilles 10. november, og det betyr at de to siste kampene (hjemme/borte) kan stå på programmet 13.- eller 14. og 16.- eller 17. november.
Det var også i dette tempoet fjorårets kvalik ble arrangert - om enn ei uke senere da 1. divisjon først var ferdigspilt 10. november i 2013.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00