Stabæk i føringen, Hødd med det enkleste kampprogrammet, og HamKam får det vanskelig i kampen om direkte opprykk. Det mener TV2s ekspert på 1. divisjon, Thomas Berntsen.
De to siste serierundene i 1. divisjon blir utvilsomt nervepirrende i toppen av tabellen, hvor HamKam er blant fire lag som kan knipe den direkte opprykksplassen bak seriemester Bodø/Glimt.
- Det er vanskelig å tippe. Det blir klink jevnt - kanskje til de siste sekundene.
Det vil ikke være ham imot om HamKam slår følge med nordlendingene opp i eliten.
- Det er ganske rart at man snakker om direkte opprykk for et lag med 47 poeng når to kamper gjenstår. Men ligaen er sinnssykt jevn, og ting endrer seg fort. Jeg tippet HamKam på sjetteplass for tre runder siden, men det er veldig gøy hvis de i stedet klarer opprykk. Vi liker alle den offensive fotballen til Vegard Skogheim, sier Berntsen entusiastisk.
Han holder likevel en knapp på Stabæk, men det er ene og alene fordi de allerede leder med tre poeng. Bæringene har gjenstående kamper borte mot Ranheim og hjemme mot Glimt.
Berntsen mener Hødd har det enkleste kampprogrammet, med henholdsvis Follo hjemme og Mjøndalen borte.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.