Markus Solbakken er tatt ut på U21-landslaget og får sannsynligvis sin debut mot Tyrkia tirsdag.

18-åringen var i utgangspunktet tatt ut på Pål Arne «Paco» Johansens G18-landslag, men fikk lørdag beskjed om at han skulle bli med U21-landslaget på deres samling på La Manga. Der er allerede Nico Mickelson med fra før av.

Leif Gunnar Smeruds menn møter Tyrkia til privatlandskamp klokken 16.

I desember reiser Solbakken til Italia på et treningsopphold med Serie A-klubben Bologna. Unggutten har kontrakt med HamKam ut neste sesong.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.