Tidligere i høst skrev Dala-duoen Franck Semou og Saihou Jagne under for HamKam. Nå vil Dala sikre seg fire unggutter i HamKam.

- Vi har sendt brev på Syver Karlsen, Henrik Lehne Olsen, Valentin Blaka og Kristian Eriksen, forteller Kevin Knappen.

17-18 aktuelle

Så langt er 12 spillere klare for Dala kommende sesong, i tillegg til at ungguttene Borys Gwarda og Peder Jensbak Nysæter fortsatt er i klubben.

- Vi leter lokalt og semi-lokalt, forteller Knappen og forklarer at det betyr at de se etter spillere fra Lillehammer i nord og ned til øvre Romerike i sør.

- Totalt har vi nok sendt ut brev til 17-18 spillere, uten at vi kan gjort stort mer enn nettopp det foreløpig, sier Knappen som ikke vil røpe hvilke spillere det er snakk om.

- Det jeg kan si er at det er gutter som har spilt enten i 2.- eller 3.divisjon i år, sier Knappen.

Fortsetter å trene

Laget fra Sveum fortsetter å trene i noen uker før spillerne tar ferie. Så langt har ingen aktuelle nykommere vist seg fram på treningene, men Knappen håper at noen interessante og aktuelle spillere dukker opp i løpet av de kommende ukene.

- De vi har sendt brev på er spillere jeg sjøl kjenner til, eller som andre har tipset oss om.

Disse er klare

Brumunddal har kontrakt med følgende spillere så langt:

Håkon Aalmen, Christoffer Heier Solbakken, Rune Pettersen, Jonatan Helmersen, Fredrik Haave Andersen, Markus Haave Andersen, Stein-Erik B. Werven, Torgeir Strand Osmo, Kjetil Gerhardsen, Gulbetin Güven, Espen Grini og Anders Ludvigsen.

Olle Olle på veg bort

- I tillegg til disse er vi i dialog med keeper Christian Aarbogh Bjerke. Han er positiv til å fortsette, men har ikke skrevet under ennå, forteller Knappen som foreløpig ikke har skrevet avtale med Dardan Rexhaj, Vegard Ruud og Alain Junior Olle Olle.

- Vi har ikke stengt døra for Olle Olle, men vi har også gitt beskjed om at han står fritt til å finne seg en ny klubb, sier treneren.

Fra før er det klart at Franck Semou og Saihou Jagne spiller for HamKam kommende sesong, men Andreas Hovemoen har valgt å legge opp.

Per Anders Skjelseh har gitt klubben beskjed om han han velger å trappe ned.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00