Helt fram til søndag kveld da overgangsvinduet stengte, hadde Bryne håp om at HamKam ville slippe Emil Dahle, skriver jbl.no.

Det ble ikke noe av overgangen, men Bryne gir seg ikke. Grunnen til at HamKam skal ha sagt nei til en overgang. er at de ikke klarte å skaffe en erstatter, og de ville ikke miste en av sine beste og viktigste spillere.

Bryne-trener Gaute Larsen og Bjarne Lodden sier til jbl.no at de var enige med Emil Dahle om en 2,5 årskontrakt, hvis det ble en overgang nå i sommer.

Nå er de enige om å holde kontakten, og Bryne håper han kommer til dem etter sesongen.

- Em Dahle er en «nummer 10», en playmaker. Han er kjapp, han er ballsikker og flink til å slå pasninger til spissene. En slik spillertype vil vi ha i Bryne, sier Bjarne Lodden.

Emil Dahle selv sier han holder alle muligheter åpne. Både for Bryne, for HamKam og andre klubber. 

8.september møtes HamKam og Bryne til serieoppgjør.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.