I går briljerte Simen Bolkan Nordli da HamKam knuste Rosenborg-rekruttene 4-0 på SalMar Banen i Trondheim.

Men etter 51 minutter var kampen over for supertalentet.

Han fikk seg en smell inne i Rosenborgs straffefelt, og han måtte umiddelbart gi seg.

– Skaden var nok ikke så alvorlig som jeg først fryktet. Det var veldig vondt i går, og jeg var redd det var noe alvorlig, men det var nok bare en slagskade, og jeg tror det skal gå fint å spille til helgen, sier Simen Bolkan til HA-sporten søndag.

Knappen satte inn Christopher Mbamba på høyrevingen, og svensken løste oppgavene sine veldig godt.

– Det var kjedelig med skaden til Simen, men Chris kom inn og gjorde en kjempekamp. Han truet bak forsvaret hele tiden, og det er jeg fornøyd med, sier Kevin Knappen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.