Elverum
Spillemessig var HamKam det beste laget, men sjansemessig var Elverum minst på høyde.
HamKam var uansett langt unna å toppe laget hele kampen mot Elverum.
- Alle fikk spille. Det var viktig for troppen vår nå, sier Skogheim.
Det var vel ingen som briljerte, men Fredrik Sjølstad var lett å få øye på da han kom inn med sitt rykk og tempo med ballen i beina.
Daniel Bekkevold viste også at han er klar når han får sjansen. Han er ubehagelig rask for motstandernes midtstoppere.
Mye småpent spill å se var det også, men gutter her kommer en liten oppfordring: Skyt når dere nærmer dere 16-meteren. For guds skyld, skyt!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.