Strømmen
(2)
2
HamKam
(0)
2
To helt forskjellige omganger. HamKam slet i motvinden i første omgang og kom under 2-0. I andre omgang snudd kampbildet totalt. Da var det spill mot ett mål. Og hvis et lag skulle vunnet, burde det vært HamKam
Dommer
Martin Lundby, Bøverbru.
5 poeng
tilskuere
761
Kort
Strømmen: Miguel Hamutenya, Francois Yabre, George White.
HamKam: Oddbjørn Lie, Aziz Idris.
Strømmen: Ingen
HamKam: Ingen.
4-3-3
Fredrik Sjølstad 5 for Vegar Bjerke i det 46. min.Ole Amund Sveen 4 for Emil Sildnes i det 54. min.Tore Andreas Gundersen for Anders Nedrebø i det 65 min.
Strømmens lag (4-4-2):
Arild Østbø - Miguel Hamutenya (Fredrik Nilsen fra fra 84.), Steinar Strømnes, Marius Amundsen, Paul Addo - Kristoffer Tokstad, Jan Tore Amundsen, Mustapha Achrifi, (Francois Tobasegnou fra 68.) George White Agwuocha - Daniel Moen Hansen, Martin Ramsland (Kim André Brandtzæg fra 46.)
4-9
1-0 Daniel Moen Hansen (13). Straffe hvor Moen Hansen skjøt i motsatt hjørne av hvor Øvernes kastet seg. Moen Hansen ble revet ned i en duell i feltet som gjorde at dommer valgte å blåse straffe.
2-0 Kristoffer Tokstad (38). Feil på feil for HamKam her hvor Nedrebø først mister ballen nesten på Strømmens 16-meter. Deretter tapter Truls Hagen en duell på midten og kolliderer med Aalmen slik at Strømmen kommer i overtall. Rise for sein til å stoppe avslutningen til Tokstad.
2-1 Aziz Idris (63). Heading fra seks-sju meter ned til høyre etter et innlegg fra venstre. Målet burde absolutt vært reddet av keeper Arild Austbø som ellers sto en god kamp.

2-2 Emil Dahle (68). Gundersen holdt i ballen lenge og plutselig får Dahle sjansen og avslutter til høyre for keeper. En iskald og sikker avslutning.
Pluss: Andre omgang var strålende. Da burde HamKam avgjort kampen.
Minus: Slurvet i avgjørende situasjoner i første omgang.
Neste kamp: HamKam-Ranheim 3. november
Vurdert av: Rune Steen Hansen
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.