– Jeg håper ikke det blir et lag som stikker av slik Kongsvinger gjorde i fjor, med mindre det blir oss selvfølgelig. Det er en utrolig tett og jevn avdeling, hvor flere lag vil hevde seg, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

At de andre lagene i avdelingen tidligere har utpekt Kamma som storfavoritt sjokkerer ikke treneren.

– Det overrasker meg ikke. Lagene har respekt for oss gjennom navn og historie, sier Bergersen, som har vært tydelig på hva som har vært hovedfokuset til laget i vinter.

– Vi vil skape en defensiv grunnmur. I fjor følte jeg meg aldri trygg uansett hvor mye vi ledet, det ønsker jeg å være i år. Vi må ikke føle at vi er nødt til å underholde hele tiden. Vi må prøve å ta flere trepoengere enn i fjor.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.