HAMAR: «Jeg drømmer om den dagen han løper ut på Briskeby til kamp mot Rosenborg», sa Jacobsen til HA-sporten i desember i fjor.

Det gikk troll i ord. Et drøyt halvt år senere ble eleven hans matchvinner mot Rosenborg…
- Det er veldig viktig å beholde Marcus i HamKam. Den sportslige inngangen er å lage toppscorer av ham, sier Jacobsen:
- Men på grunn av skader, er videreutviklingen blitt utsatt. Marcus har dessverre brukt mer tid hos fysioterapeuten enn på treningsfeltet, sier Tom Jacobsen, som i sin tid hadde mange timer med spesialtrening på Børstad med Petter Vaagan Moen…
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.