(Raufoss - HamKam 2-0)

Kevin Knappen mente at HamKam hadde marginene imot da Raufoss ble for sterke på NAMMO Stadion søndag.

Selv om prestasjonen ikke sto til stryk, håper treneren at Skeid vil merke hvor revansjelystne laget hans er lørdag. 

- Det er bare  å spytte i "nevan" og slå Skeid til helga, sier treneren.

Han har lenge vært klar på at han ikke vil snakke om opprykk.

- Jeg blir ikke bekymret, men det er ingen grunn til å heise flagget ennå. Vi skal gjøre det vi kan, og så skal vi slå knallhardt tilbake, lover han.

Etter at Brumunddal tapte 4-0 for Alta lørdag, betyr at det at det skiller seks poeng mellom lagene på toppen av tabellen. 

Se hele intervjuet i toppen av artikkelen! 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.