FAGERNES: I går manglet tre nye spillere for HamKam. Vegar Bjerke (lyske), Marius Gullerud (strekk i leggen) og Jan Michaelsen (vridning i kneet) var alle med mot Vålerenga, men uaktuelle i går. Stopperduoen Arnar Førsund og Juha Pasoja bekledde de to sentrale midtbanerollene mot Valdres.

Ingen andre klubber er i nærheten av å være så utsatt for skader som HamKam.
- Vi gjør noe feil. Det begynner å bli tydelig. Men jeg vet ikke hva det er, sier Markus Ringberg.
Fysioterapeut Hans Noet mener det er mange årsaker til alle skadene.
- Det er et sammensatt problem. Vi har altfor mange skader, så ferien kommer beleilig sånn sett. Vi har tanker om hva som er galt. Noen årsaker kan vi påvirke, andre ikke. Dette er noe som vurderes hele tiden, sier Noet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.