• SNAKKER UT: Peter Sørensen snakker om Ståle Solbakken og fotball i dagens Corner.
  • INSPIRASJON: Ståle Solbakken har vært en stor inspirasjon for Peter Sørensen.
    FOTO: NTB Scanpix.

HATVs Corner er høyaktuelle denne uka med et eget eksklusivt intervju med Peter Sørensen om helt andre ting enn det som var temaer på pressekonferansen i går.

Sørensen snakker åpenhjertig om oppturene fra den forrige periodene hans i HamKam og om nedturen da han måtte slutte i AGF Aarhus.

Han forteller også om hvordan han har utviklet seg som trener. Og han innrømmer at han vil spille fotball etter mange av de samme prinsippene som Ståle Solbakken bruker.

– Du kan godt si at Ståle og jeg liker å spille fotball etter de samme prinsippene, sier Sørensen i Corner.

Dansken har stor tro på at han nå skal løfte HamKam fra bunnstriden.

Få med deg hele Corner-sendingen ved å klikke på videoen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.