Los Montesinos
Uten at han kan tallfeste det helt, anslår han at hvis HamKam bidrar med rundt 150.000 kroner i året vil de ha gode trener her nede til å utvikle unge fotballspillere som HamKam vil få førsteretten på samtidig som de også vil kunne benytte seg av fasilitetene som klubben har planer om å bygge.
Svein Inge Haagenrud er den i HamKam som har vært mest involvert i prosjektet så langt. Og han synes det virker spennende.
- Det er jo litt andre treningsmetoder de driver etter enn hva vi er vant til i Norge. Det er spennende å se om vi kan få til et samarbeid, sier Haagenrud.
- Vi er mer konkurranseorientert med spillerne i tidlig alder. Det gjør at de gjerne utvikler seg litt fortere her enn for eksempel i Norge, sier Junior Charles.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.