HamKam-spissen er ikke som andre spisser. Holt bruker enhver anledning til å fleipe om sin egen fysiske form og forfatning, men målteften til Løten-gutten er det all mulig grunn til å ta på alvor.

– Jeg er for gammal til å bli stresset om jeg ikke scorer, men det var likevel deilig å sette mitt første mot Florø, smiler Holt og gnir seg på den ubarberte haka.

– Nå regner jeg med at det også blir to-tre mål på meg på Sveum 16. mai, gliser Holt.

Spissen har allerede begynt å glede seg til å møte gamle kjente fra sesongene i Dala, men først er det Sogndal (cup) og Elverum som står på menyen for  den målkåte spissen.

Mister lokalderbyene

Den grusomme tofots-taklingen rett før slutt sendte Aziz Idris ut av oppgjørene mot både Elverum og Dala.

– Jeg kan bare beklage overfor medspillere, trenere og supportere, sier HamKams kaptein til HA-sporten.

Idris forsøker på ingen måte å legge skylda over på noen andre enn seg selv etter sitt røde kort.

– Jeg kom for sent, skled og taklet knallhardt. Det var aldri meningen å skade motspilleren, men utvisningen er helt korrekt, innrømmer Idris.

Med direkte rødt kort tyder alt på at HamKam må klare seg uten kapteinen mot både Elverum og Dala.

– Det er to kamper jeg gjerne skulle ha spilt, men jeg har stor tro på guttene mine. Vi har fortsatt ikke tapt i årets sesong og jeg tror vi kan ta seks poeng mot naboklubbene, sier Idris som etter all sannsynlighet kan spille cupkampen onsdag.

Les også
SPORT HATV: Se høydepunkter og intervju her!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.