La Manga
- En del små bedrifter har selv kommet i trøbbel på grunn av HamKams økonomiske utfordringer. Jeg vet at enkelte av våre leverandører har gått med på gjeldssanering og dermed selv fått en økonomisk utfordring, sier Kristiansen.
Styrelederen understreker at HamKam aldri hadde vært gjeldfri uten svært velvillige kreditorer.
- Uten disse hadde vi ikke klart dette. Det er vi takknemlige for, men det stiller også strenge krav til oss framover. Styret i klubben vil heller bli nummer åtte på tabellen enn å gamble med økonomien igjen. Det tåler ikke omdømmet til klubben vår, sier styreleder Morten Kristiansen til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.