OSLO: Tommy Øren gjorde en god kamp fra start, selv om det var lenge siden han hadde startet en obligatorisk kamp som spiss.

- Det var store rom og mye løping, men jeg føler jeg fikk til mye og at vi skapte mange sjanser. Det hjelper ikke mye når vi taper, sier Øren.
Han har gode minner fra Ullevaal etter at han scoret det avgjørende målet for Sogndal mot Vålerenga da laget rykket opp i eliteserien i 2000.
I går lå han bak scoringen igjen, med skuddet fra 25 meter som gikk via ryggen til Ringberg, og bekreftet at han vil kjempe om spissplassene.
- Det er spiss jeg vil være, selv om det er hard kamp om plassene. Jeg er ganske lik i spillet som Karekezi. Men jeg har god tid, og vil gjerne bygge meg opp skikkelig. Målet mitt er å jobbe meg til fast plass i høstsesongen, smiler Øren.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.