– Jeg ble ganske forbannet, og det gjorde meg enda mer skjerpet, sier Lukasz Jarosinski, og sikter til baklengsmålet han tidlig slapp inn mot Asker i serieåpningen.

Etter en sesongoppkjøring med få innslupne mål, gjorde baklengsmålet ham enda mer skjerpet. Faktisk såpass mye at han stengte buret i de neste seks kampene i ligaen.

– Han er litt gal i hodet, beskriver lagkamerat John Anders Rise.

Prestasjonene videre i sesongen har også gjort sitt til at keeperen endte på det høyeste snittet på HA-børsen, og er årets spiller.

Sa han skulle bli best

Og han er ikke veldig overrasket over at han ble det.

Foran sesongen uttalte han til undertegnede at han skulle bli den beste spilleren, Det var med glimt i øyet, men han holdt ord.

15 ganger har han holdt nullen for grønnbuksene, og han har sluppet inn færrest mål av samtlige keepere i begge avdelingene i 2. divisjon.

– Det har vært en god sesong for meg. Jeg har sluppet inn færrest mål i begge avdelingene i 2. divisjon, og jeg har flest kamper uten baklengs. Ingen andre har klart det i noen av de avdelingene, og det gjør meg lykkelig, smiler den polske sisteskansen.

Kevin Knappen er heller ikke overrasket over at Jarosinski endte med det høyeste snittet på børsen.

- Han har vært god, absolutt. Vi har flere spillere som har vært bra. Men det er bare å gratulere ham med den prisen, sier Knappen til HA-sporten.

– gal i hodet

Lagkamerat John Anders Rise skryter av Jarosinski, og mener han har spilt en meget viktig rolle i opprykket.

- Han har vært veldig solid hele sesongen. Vi er et lag, men vi har vært solide defensivt, og holdt nullen 15 ganger. Han har bidratt veldig mye til det, sier Rise, som liker at Jarosinski er litt smågal i hodet.

– Han er ikke den eneste keeperen som er gal i hodet. Det er sikkert noe av grunnen til at han er en veldig bra keeper. sier Rise, som liker at Jarosinski ikke er helt «A4».

Jarosinski er enig med Rise.

– Av og til kan jeg bli litt gal, smiler han.

Ruben Alegre, som ble nummer to på HA-børsen, sier følgende om Jarosinski:

– Han kan se tøff ut på utsiden, men han er en herlig fyr med et stort hjerte. Han vist at han er den beste keeperen i divisjonen, roser Alegre

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.