HAMAR: Vegar Bjerkes, John Anders Rises og Joachims Sørums skader er ikke relatert til underlaget, men det er mange av de andre.

- Nå er det viktig at vi kan trene på gras så fort som mulig, sier Noet:
- Jeg har aldri vært anti kunstgras, men akkurat nå føler jeg at alle skadene har sammenheng med ikke god kvalitet på underlaget på Børstad, sier Hans Noet.
- Vi hadde vært på gras nærmest kontinuerlig i to uker da vi kom hjem fra den siste treningsleiren i Tyrkia. Overgangen til kunstgraset på Børstad var ikke optimal. Banen er både hard og tørr, sier Noet.
- Er underlaget årsaken til alle skadene?
- Nei, verken Vegar Bjerke, John Anders Rise eller Joachim Sørums skader skyldes Børstad, sier Noet, som tror at både Markus Ringberg og John Anders Rise kan spille i morgen.
- Abiodun vurderer vi etter lørdagstreninga på Briskeby. Bjerke kan nok spille, men da har vi et problem utover i neste uke. Joachim Sørum er usikker. Jeg håper at han kan spille. Marius Gullerud er uaktuell, sier Noet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.