Nybergsunds Erik Brenden og Raufoss' Oliver Berg prøvespiller for Bristol City på nivå tre i England. På spørsmål om disse har vært vurdert på Briskeby, svarer Skogheim følgende:
- Jeg kommenterer ikke navn før det er noe konkret. Alle kan være interessante, alle kan være uinteressante. Det handler også om sammensetning av stall, de to er ganske like. Berg har også kontrakt med Raufoss, men hvis noen har en million, er det greit.
Samtidig ramser han opp flere unge talenter som er i klubben.
- Vi har mange, men ingen snakker om dem. Hvis alle talentene skal hit, blir vi et 2. divisjonslag, sier Skogheim.
- Vi skal denne uka se på hvem vi ønsker å ha med videre i første omgang. Men vi må også se an prestasjonene i høst, og som klubb er det viktig ikke å selge deg ut for tidlig. Dersom vi skulle rykke opp, kan vi ikke ha 20 mann på kontrakt som holder 1. divisjonsnivå. Da må vi forsterke. Så det gjelder å ha minst to tanker i hodet på en gang.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.