Lørdag omtalte HA-sporten Kevin Knappens tordentale til spillergruppen, da han oppfattet spillerne som skuffet etter å ha sikret tre poeng og serieledelse.

Jevne Hagen mener det var riktig av sjefen.

– Vi fortjente å få kjeft av ham. Vi er ikke så gode at vi ikke skal bli glade når vi får tre poeng. Vi er ikke Barcelona, liksom, sier han.

Også Knappen føler at spillerne har respondert positivt på beskjeden han ga dem.

– Vi må ikke tro at vi er bedre enn det vi. Andreomgangen var ikke bra, men vi må glede oss når vi vinner. Så får vi vente og ta tak i andre faser i spillet, sier han.

– Uka har vært god. Vi har evaluert det vi gjorde mot KFUM. Og der fant vi mye positivt, men også noe som ikke var bra, som vi vil gjøre noe med, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.