HAMAR: Til Romerikes Blad sier Frank Grønlund følgende:

- Arne Erlandsen og Uwe Rösler kan begge være aktuelle som trenere, dersom de har utviklet seg siden sist de var her. Det er en forutsetning, men det er ingen brente bruer med noen av dem, og vi har en fin dialog.
Timingen på utspillet er litt merkelig, ettersom Lillestrøm møter nettopp Arne Erlandsen og HamKam søndag.
- Det kan være psykologi. Jeg vet ikke hvorfor det kommer nå, sier HamKam-kaptein Markus Ringberg.
Likevel bryr han seg ikke stort om saken.
- Dette kan ikke vi bruke tid på. Det er masse spekulasjoner hele tiden, som om Roman Kienast skal til Viking eller ikke. Vi får registrere at flere klubber mener Arne Erlandsen er en god trener, og fokusere på kampen. Men det er klart at Lillestrøm trenger en trener, og at de ønsker en etablert kandidat som Erlandsen eller Rösler, er ikke så rart. Men jeg vet at Arne kommer til å legge 100 prosent i å slå Lillestrøm, sier Ringberg til HA-sporten.
Arne Erlandsen selv tar det hele med stor ro.
- Som jeg har sagt tidligere, har jeg kontrakt med HamKam. Den forholder jeg meg til, og fokuset mitt ligger på å sikre at HamKam ikke rykker ned, sier Erlandsen, som ikke legger noe mer i det.
- Jeg tar det som et kompliment at de synes jeg er en god trener. Det ville vært verre om de gikk ut og sa at jeg var helt uaktuell og at jeg var den verste treneren de har hatt, smiler Erlandsen.
HamKam-direktør Truls Haakonsen hadde ikke fått med seg oppslaget, og tolker det ikke som et bevisst utspill i forhold til å sette fokuset over på noe annet før søndagens viktige kamp.
- I HamKam har vi en policy på at vi diskuterer internt og konkluderer i media. Men at Frank Grønlund sier dette mener jeg ikke mye om. Ingen i HamKam bryr seg om utspillet, og ingen blir heller påvirket av hva daglig leder i Lillestrøm mener. Det er heller ikke aktuelt at Erlandsen ikke blir i HamKam, sier Haakonsen.
HA-sporten lyktes ikke i sine forsøk på å kontakte Frank Grønlund i går.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00