Hamar
- Så langt har ikke Thomas Lehne Olsen vært med i våre planer, men om vi begynner å jobbe med ham er jeg sikker på at det finnes penger, sier Finn Jul Paulsen.
Den daglige lederen legger til at Lehne Olsen selv må ønske en retur til Hamar.
- Så langt har Jostein Flo og Strømsgodset gitt grønt lys til at Thomas skal trene med oss et par dager denne uka. Det har ikke vært snakk om noe mer i denne omgang. Men i denne bransjen skjer ting veldig kjapt og vi må sørge for å være på hugget, smiler Paulsen og legger til at en Lehne Olsen tilbake i HamKam-trøya i høyeste grad er interessant.
I dagens Corner-sending på h-a.no kan du høre Paulsens egne ord om saken.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.