Emil Holst, Truls Jevne Hagen, John Anders Rise, Fredrik Sjølstad, Kristoffer Hagen og Marius Holt var de seks spillerne HamKam-trener Kent Bergersen visste skulle spille for Kamma på dette tidspunktet i fjor.

De to sistnevnte har forlatt klubben, mens Sjølstad ønsker seg bort. Inn har Saihou Jagne, Franck Semou, Ivar Sollie Rønning, François Yabré og Ove Lønning Solvang (signerte i går) kommet.

– Bedre rustet

Bergersen er godt fornøyd med tingenes tilstand, og mener nysigneringene er med på å gi laget bedre forutsetninger for å lykkes i 2016 enn de gjorde i 2015.

– Selv om vi ikke hadde en optimal oppkjøring i fjor, forventet jeg at vi skulle være med å kjempe i toppen. Ut ifra det laget vi hadde på papiret burde vi prestert bedre og tatt flere poeng, sier Bergersen og fortsetter:

– Nå har vi et helt annet utgangspunkt enn vi hadde i fjor. Kvalitetsmessig er vi nok på samme nivå, men vi får jobba med hele laget en hel vinter. Det bør gjøre oss bedre rustet til årets sesong. Sånn sett kan man stille større forventninger til laget, sier Bergersen.

Av nysigneringene er det kun den tidligere Brumunddal-spissen Saihou Jagne som ikke har ankommet Hamar ennå. Bergersen håper å ha angriperen på plass på HamKam-trening i slutten av måneden.

Forsterket midtbanen

I går sikret Briskeby-klubben seg sin femte nysignering. Ove Lønning Solvang, som har trent med HamKam i lang tid, og som blant annet spilte HA-kampen, skal spille i grønt og hvitt ut 2016-sesongen.

– Ove er en type vi trenger på midtbanen. Han spiller med veldig høy intensitet og trøkk. En energispiller som er fin å ha i treningsgruppa, sier Bergersen.

I tillegg til en del defensive kvaliteter mener HamKam-sjefen Lønning Solvang også har noe å bidra med offensivt.

– Han er en god ballspiller som er kvikk med kula. Vi kommer til å få bruk for Ove, sier Bergersen om 24 åringen, som kommer fra 3. divisjonsklubben Randesund.

Men Bergersen er innstilt på å forsterke sin sentrale midtbane ytterligere. Og det er en mann som topper ønskelisten. – Vi ønsker å hente Marius Hagen. Men han er en ettertraktet mann vi får kamp om, sier Bergersen om Kristiansund-spilleren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.