Denne satsingen gjennomføres utelukkende på nett.

– Hver eneste dag i uka som kommer vil det bli presentert to lag. Og vi starter fra bunn av. Alle artikler vil ligge åpent på h-a.no slik at fotballinteresserte i hele Norge kan lese våre vurderinger gratis. De to første kommer denne lørdagen. Og så avslutter vi med de to vi mener vil bli de to beste lagene i 1. divisjon i årets sesong, sier sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Han vil foreløpig ikke si hvilken plassering HA-sporten tipper HamKam på, men han mener Briskeby-klubben har et bedre lag denne sesongen sammenlignet med fjoråret.

– Det har sett bra ut framover, så er vi litt mer spente på det defensive foreløpig, sier Steen Hansen.

På h-a.no vil du komme inn på ei landingsside med tabellen for OBOS-ligaen. Der vil lagene som presenteres plottes inn etter hvert. Ved å klikke på lagene kommer du deretter inn på vurderingene rundt hvert enkelt lag. I tillegg lenkes det opp saker om alle de ulike lagene.

Vel bekomme!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.