Den gamle papirvarianten «Corner» relanseres nå som et tv-magasin på h-a.no
I morgen kan du se det første programmet av «Corner». Det blir et halvtimes program på h-a.no om seriestarten i 1. divisjon med utgangspunkt i HamKam, men det blir også et grundig blikk på Hedmark-rivalene Kongsvinger og Elverum.
Og ikke nok med det; lørdag følger vi opp med direktesending fra Briskeby i forbindelse med seriestarten mot Stabæk.
Kampen begynner 15.30 og den sendes på C More, men allerede fra klokka 14.45 og den neste halvtimen fram mot kampstart, kan du følge vår direktesending på h-a.no

Vert og ekspert

Både fredag og lørdag er det sportsredaktør Rune Steen Hansen som skal lose seerne gjennom sendingene, mens sportsjournalist og tidligere fotballtrener Kai Kristiansen blir med som ekspert i studio.
- Dette er noe vi gleder oss veldig til. Det er ingen av oss som har stor erfaring fra tv-mediet, men vi tror heller ikke seerne forventer TV2-kvalitet på alt vi gjør. Vi tar i bruk enkle hjelpemidler, men mener vi skal kunne lage interessante og gode sendinger for den fotballinteresserte hedmarkingen, sier Steen Hansen.
Han forteller at tanken nå blir å lage ukentlige Corner-sendinger på fredager med aktuelle innslag om HamKam og andre fotballbegivenheter.
- Vi gjorde en testsending i fjor som ga mersmak. Nå er vi godt forberedt med flere gode innslag og analyser. Vegard Skogheim blir studiogjest fredag. Og så får vi også aktuelle gjester til direktesendingen vår på kampdagen, sier Steen Hansen.

Først fotball, så ...

Både VG og Dagbladet har hatt sine fotballsendinger på nett en stund, men nå kommer altså HA etter som en av de første lokalavisene.
- Vi er overbevist om at web-tv er framtida for alle digitale plattformer, sier digitalredaktør Ole Kristian Lyngstad.
- Vi har ikke masse erfaring på dette området, men vi kaster oss ut i det, og lærer mens vi går vegen. I første omgang skal vi nå lage et fotballmagasin, men vi ser jo for oss at vi også kommer til å lage web-tv om andre emner så som debatter, overføring fra arrangement etc., sier Lyngstad, som roser sportsredaksjonen for å være piloter på dette området.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00