Storhamar - Sarpsborg 31-28

Dette var to lag som ville vinne. Storhamar hadde nok et større press på seg enn bortelaget. Med denne seieren, kan spillerne senke skuldrene litt.

Trenerduoen Roger Jenssen og Piotr Medestowicz var svært så fornøyde etter at to meget viktige poeng var sikret.

 - Vi må huske på at vi møtte et svært godt lag. Vi har vinnere både bak på banen og forover i banen. På stillingen 19-19 tok vi en liten sjanse. Keeper Even Larsen hadde spilt en god kamp så langt, men vi valgte å sette inn Eidar Henriksen. Han vartet opp med meget viktige redninger. Det var rett og slett herlig å se, sier Roger Jenssen.

Også Modestowicz var fornøyd.

- Det var gode prestasjoner ute på banen. Sjøl om vi tok noen svake valg i noen perioder, så hentet vi oss inn igjen. Vi takler presset bedre og bedre. Det er en styrke. Jeg synes alle bidrar i denne kampen, sier Modestowicz.

 Det var mange som var gode i denne kampen. Keperne er nevnt. Forover var det flere som spilte opp mot sitt beste.

Den beste av dem alle var strekspiller Sondre Gjerdalen. Ha fikk juling, ga juling og scoret hele ni mål. En god nummer to var Håvard Solheim Jenssen. Han ble lagets toppscorer med ti mål. Stian Christiansen hadde også en god dag. Stian stoppet på sju scoringer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.