Bilsportforbundet sendte ut pressemelding tirsdag: "Gulbrandsen (39) tar over for Holm Jacob Matheson (69), som trapper ned etter å ha hatt rollen som sportssjef i 11 år.   

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med både bredde- og elitesatsingen i norsk bilsport. Holm Jacob har gjort en fantastisk jobb med talentutviklingen de siste årene, så det er med stor ydmykhet jeg tar over det ansvaret. Jeg tør å påstå at fremtiden til norsk bilsport aldri har sett lysere ut enn nå, sier Atle Gulbrandsen til bilsport.no

Gulbrandsen har selv en lang karriere som bilsportutøver, og er blant annet tidligere Norgesmester i racing. De siste 14 sesongene har han kjørt det tyske langdistansemesterskapet VLN for Møller Bil Motorsport. I tillegg til å fortsette sin aktive karriere som bilsportutøver kommer Gulbrandsen også til å fortsette som Formel 1-kommentator for Viasport, samt jobbe som konsulent gjennom sitt selskap Ribalta.

- Engasjementet som sportssjef vil ta rundt 50% av min tid, og resten av tiden vil jeg bruke til Formel 1-kommentering, racing og diverse konsulentjobbing. Jeg vil også jobbe litt med kommunikasjon i Norges Bilsportforbund, og jeg kan knapt vente på å få starte. Bilsport har vært mitt liv siden jeg kjørte mine første meter i en gokart som 12-åring, forteller Gulbrandsen som nå får ansvaret for Team Norway – Norges raskeste landslag".

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.