Tiden ga ham seieren på distansen, og var samtidig god nok til at han klarte både EM-kravet for juniorer og kravet til ungdoms-OL.

Hamar IL stilte Grindheim, Nickolai Fredheim og Eivind Aalstad Laakso i Bergen Swim Festival. De tre tok personlige rekorder på alt de deltok på, og tok med seg flere sterke plasseringer hjem.

I tillegg til seieren på 50 meter bryst, tok Grindheim også seieren på 100 og 200 meter bryst. På 100 meter ble det personlig rekord på 1.03,58, mens det også ble pers på 200 meter, med tiden 2.18,67.

– Nå venter EM i Helsinki i juli, og det er ikke mer enn 11 uker til. Vi må tilbake på trening og legge inn en ny formtopp til det, sier trener Øyvind Røsland, som er imponert over sine elever.

Også Nickolai Fredheim og Eivind Aalstad Laakso leverte gode løp i helgen. Fredheim tok andreplass på 100 meter bryst i juniorklassen, og tredjeplass på 50 meter bryst. Han satte også sterke personlige rekorder. Det samme gjorde Laakso i seniorklassen.

– Begge har hatt en eventyrlig utvikling siden august, skryter trener Røsland.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.