Eirik Salsten er tilbake i Storhamar etter å ha spilt for Vålerenga, Manglerud og Stavanger Oilers – i tillegg til at han valgte å spille på Storhamars U20-lag den siste sesongen han var i Hamar.

Og nå gleder han seg til å reise til Danmark og spille kamper igjen.

– Jeg ser fram til å dra på tur. Det er fint med slike turer tidlig i sesongen, for man blir bedre kjent med hverandre, sier Salsten til HA-sporten.

Landslagsspilleren, som var i rekke med Patrick Thoresen og Victor Svensson på tirsdagens trening, er klar for kamp igjen.

– Det skal bli godt å få spilt noen kamper. Vi har ikke vært på is så lenge, så jeg vet ikke hvor viktige resultatene blir. Hvordan vi ser ut som lag, er det viktigste, forteller han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.