De norske beachgutta, med hamarsingen Sondre Gjerdalen på laget, har fått en god start på EM i Polen.

Norge innledet mesterskapet med seier over Romania og Tyrkia, før Tyskland ble for sterke i tredje kamp.

Les også: Hamar-gutt til beachhåndball-EM

I siste kamp i gruppespillet imponerte Gjerdalen og co. stort med å slå regjerende europamester Spania, og gikk dermed videre til hovedrunden som nest beste lag i sin pulje.

I første kamp i hovedrunden torsdag fulgte håndballgutta opp med en ny sterk seier mot Serbia på shootout, og tok med det et langt steg mot en kvartfinale.

Nå venter to nye tøffe kamper mot Russland (torsdag) og Danmark (fredag) for det norske laget.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.