Lørdag var Hjemli ett minutt og åtte sekunder bak Eivor Melbybråten fra Øystre Slidre, som vant. Hun hadde to bom. MjøsSki-løperen hadde tre bom.

Fredag var Hjemli var 01.39 bak vinneren i J15, Hanne Johansen fra Baasmo Ytteren. MjøsSki-løperen fikk to bom på første skyting, men skjøt fullt på andre skyting, og gikk inn til bronsemedalje. Vinneren skjøt fullt hus. 

Hjemli vant Østlandsmesterskapet tidligere i februar, og har hatt en god skiskyttersesong.

Lagvennine Amalie Storlien gikk også et godt løp, og kom i mål på en sjuendeplass. Hun hadde kun en bom på standplass. Storlien var 2.17 minutter bak vinneren i J15.

MjøsSki-løperne Emilie Mangset og Marte Holmen Nilssen ble henholdsvis nummer 27 og 42 i den samme klassen.

I klassen G15 ble Odin Høie Vollum nummer 26. Han var 3.27 minutter bak førsteplassen. Vollum hadde totalt fire bom. Bastian Skuttbergsveen ble nummer 30. Skuttbergsveen var 3.39 bak med en bom på standplass.

Even Olsen ble nummer 63 i klassen G16. Han fikk fem bom, og var 3.16 bak vinneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.