London-oppgjøret er den første skikkelige storkampen i høstens program. Deretter kommer det friske oppgjør tett. Blant annet skal Liverpool ut i tøffe kamper mot Arsenal (h) og Manchester City (b) allerede i 3. og 4. runde.

Ligamester Chelsea får en relativt behagelig start med hjemmekamp mot Burnley. Manchester United og Arsenal starter også på hjemmebane mot henholdsvis West Ham og Leicester.

Joshua King og Bournemouth åpner med bortekamp mot West Bromwich. I runde tre kommer en tøff test for den norske landslagsspissen når Manchester City gjester Sør-England.

LES OGSÅHer er kampoppsettet

Tøft for Arsenal i julen

Det tøffe juleprogrammet byr ikke på de mest spenstige oppgjørene, med unntak av at det legges opp til en heftig duell mellom Arsenal og Liverpool lille julaften.

1. nyttårsdag får Arsenal nok en sterk gjest på besøk når Chelsea tar den korte turen nordøstover.

Det er heller ikke tett med storkamper i serieinnspurten i mai, men Chelsea – Liverpool i nest siste runde og Manchester United – Arsenal runden før kan nevnes.

Storkamper

Premier League har valgt å legge byderbyene i Manchester og Liverpool til samme runde både i desember og april.

Manchester United–Manchester City og Liverpool–Everton spilles etter planen 9. desember, mens City–United og Everton–Liverpool er satt opp 7. april.

Det første Nord-London-derbyet mellom Arsenal og Tottenham spilles 18. november.

Krevende

For de nyopprykkede lagene blir det tøft allerede fra starten.

Brighton tar imot Manchester City i første kamp, mens Newcastle får besøk av Tottenham. For Huddersfield venter bortekamp mot Crystal Palace.

Allerede i runde to blir det duell mellom ferske lag når Huddersfield spiller hjemme mot Newcastle.

(©NTB)Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.