Brumunddal 2 – Fron: 10–0.

Hjemmelaget var totalt overlegne og var nærmere 15 mål enn en redusering. Best av dem alle var Gaute Granmo. Han ruver ikke i landskapet, men han scoret hele fire supermål med hodet.

Nå var det ikke bare Granmo som spilte godt. Hele laget fortjener ros. Selv om kampen i realiteten var over etter 30 minutter, fortsatte Brumunddal å kjøre på. I tillegg til ti mål, kunne Brumunddal ha scoret langt flere. Hjemmelaget fosset i angrep og det var utrolig mange gode skudd. Selv om Fron var sørgelig svake, skal en ikke ta fra Brumunddal sine prestasjoner, for dem var det mange av. Midtbanespiller Mahad A. Abdillahi hadde også en svært god dag på kunstgresset.

Mål for Brumunddal: Gate Granmo sju, Peder Nysæter 2, Mahad Abdi Abdillahi 1.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.