Fart har i de siste seks årene blitt tippet nord og ned av konkurrenter og av såkalte eksperter. Fart har gjort tipsene til skamme år etter år.

Nå har pipa fått en annen lyd. Nå er det Fart som blir tippet som vinner i 1. divisjon.

Ler av hele greia

Trener Frode Bekk er ikke treneren som tar av, noe han heller ikke gjør denne gangen heller.

– Det er bare å le av det. Det er riktig at vi har fått inn mange nye spennende spillere, men det er mange ferskinger på dette nivået. Det er kun to spillere som har spilt i 1. divisjon tidligere.

Natalie Granvang Nilsen (tidligere Lyn) er en soleklar forsterkning. Midtbanespilleren er teknisk god, løpssterk og jobber og sliter i 90 minutter.

Kristin Blien (tidligere Raufoss) er en god spiss som kan gjøre det helt store. På 42 kamper i Raufoss-drakta noterte hun seg for hele 19 mål. Det er sterkt på et lag som slet i bunnen av tabellen i forrige sesong.

Veteranene står fram

I tillegg til noen unge i stallen, har også Fart noen veteraner som garantert blir selv limet i laget. Evigunge Lene Bredesen er tilbake for fullt og blir meget viktig for Fart. Lenes herlige innstilling bør smitte over på alle de unge og ferske spillerne.

Den andre veteranen som blir viktig er Inger Ane Hole. Hun har mange sesonger i eliteserien med Trondheims-Ørn. Hun har også flere landskamper for Norge.

Trener Frode Bekk vet hvor viktig disse to veteranene blir.

– To viktige spillere som vi kan stole hundre prosent på. Med de to på laget vet vi hva vi får. Nå gjelder det å få drillet inn de nye spillerne sammen med grunnstammen fra i fjor, sier trener Frode Bekk.

Selv om det har kommet inn nye spillere, har det også gått ut noen. Kristine Lonkemoen var god gjennom hele sesongen i fjor. Landslagsspiller Ingrid Kvernvolden blir nok vanskelig å erstatte. Ingrid valgte å gå til Lillestrøm foran denne sesongen.

De unge nye spilleren som ikke har spilt høyere enn i 3. divisjon tidligere, skal en ikke forvente seg veldig mye av.

Opp to divisjoner er et stort steg, men flere kan gjøre det svært bra i enkeltkamper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.