Selv om det ble 1-2-tap mot seriefavoritten Lyn i første seriekamp, er Fart i god form.

Det laget som startet mot Lyn, kommer trolig til å starte mot Øvrevoll Hosle også. Ingen spillere spilte seg ut av laget. Trener Frode Bekk roste sine spillere etter kampen, selv om det ble tap.

– Ingen har grunn til å henge med hodet. Vi må huske på at vi spilte borte mot seriefavoritten. I perioder spiller vi rett og slett ut Lyn. Synd vi ikke får som fortjent, sier Bekk.

At ikke Fart scoret på sjansene sine i denne kampen var mer uflaks enn udyktighet. Fire skudd i metallet, sier det meste. I tillegg ble de snytt for et straffespark og et mål der Dorthea Glorud ble feilaktig avblåst for offside.

Selv om Fart er i form, får de ikke noe gratis i åpningskampene. Øvrevoll Hosle er et godt lag, men Fart kan vinne over jentene fra Øvrevoll.

– Det er klart det blir tøft. Vi blir tatt på alvor av motstanderne i år. Vi har fått inn spennende spillere i laget og kan hamle opp med hvem som helst, fortsetter trener Frode Bekk.

– Vi må prestere på et høyt nivå og vi stiller med det sterkeste laget vi kan ha. Vi har trent godt og er klare for å kjempe om sesongens første poeng. Vi har tatt kvantesteg siden i fjor og har stor tro på at vi skal henge med i toppen, sier Fart-treneren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00