I kveld spiller HamKam mot Hødd i første serierunde i 1. divisjon.

Kampen på Briskeby var bare åtte minutter gammel da hjemmelagets Emil Sildnes løp for å nå en ball på vei mot Hødds mål.

Hødd-keeper Jan-Lennart Urke gikk ut for å nå ballen og i duellen gikk Sildnes over ende. Måten Urke reagerte på tydet på at Sildnes var alvorlig skadet. TV-bildene viste at leggbeinet var i en unaturlig posisjon, og Sildnes ble båret av banen.

Ifølge HamKams assistenttrener Svein Inge Haagenrud har klubbens medisinske apparat bekreftet at det var et beinbrudd. Spilleren ble fraktet til sykehus.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.