Begge klubbene bekreftet overgangen på sine nettsider mandag. 

Modølen, med fortid i Moelven, HamKam, Strømsgodset og nå sist Tromsø, dro til Marbella med Tromsø-klær mandag morgen. I løpet av dagen skiftet han til svarte og gule Lillestrøm-klær.

LES OGSÅ: Vil hente Lehne Olsen for millionbeløp

– Jeg har gått og sagt at jeg vil bort i et halvt år, og nå som jeg er her, så begynner jeg tenke på alle de fine minnene jeg har fått i Tromsø. Jeg kommer til å savne folk som er i klubben, for det er veldig tungt å dra fra denne klubben. Det verste er å dra fra kompisene mine, for det er en utrolig fin gjeng, sier Thomas Lehne Olsen, og fortsetter:

– Hard kamp om plassene

– Jeg angrer ikke på at jeg kom til Tromsø, og jeg har bare positive ting å si om klubben. En klubb som har hjulpet meg på veien, så de to årene i TIL har vært utrolig flotte, for det er TIL som har gjort meg til den jeg er i dag. Det er også derfor jeg har fått mulighet til å gå til en annen klubb, sier modølen.

Nå venter 4-4-2 i Lillestrøm.

– Det blir hard kamp om plassene. De har spissene Gary Martin og Erling Knudtzon fra før. 4-4-2 passer meg bra, sier Lehne Olsen, og fortsetter:

– Mandag ble en spesiell dag, og det gikk i ett. Jeg reiste som Tromsø-spiller, og nå sitter jeg her i Lillestrøm-klær. Tirsdag er det Lillestrøm-trening. Jeg er blitt tatt veldig godt imot, så dette blir bra, sier Thomas Lehne Olsen til HA-sporten.

Åpen om flytteønske

Siden forrige sesong har 26-åringen har vært åpen om at han ønsker å flytte til Østlandet, men ingen klubber har til nå vært villige til å betale prislappen Tromsø har satt på ham.

– Til slutt fikk vi den summen som vi har kalt fornuftig pris ut fra situasjonen. Vi vil kanskje si at den spilleren som Thomas har blitt hos oss, er verdt mer, men vi fikk likevel det vi forventet å få i forhold til det vi har sagt vi måtte ha. Det er vi fornøyd med, sier sportssjef Svein-Morten Johansen i en pressemelding.

Thomas Lehne Olsen hadde igjen under ett år av kontrakten med Tromsø. 26-åringen kom til klubben i 2016 etter å ha vært i Strømsgodset i tre sesonger.

26-åringen fra Moelv har vært Tromsøs toppscorer de to siste sesongene, og følger Mikael Norø Ingebrigtsen og Ulrik Yttergård Jenssen ut av dørene i klubben. 

Forrige sesong scoret Thomas Lehne Olsen 11 mål på 28 kamper i eliteserien.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00