Det er 45 ungdommer fra Hedemarken på Landsskytterstevnet i år og flere har oppnådd gode resultater i de innledende skytingene, både på felt- og baneskyting. Vi tar her med de som ligger an til å komme med finaleskyting i sine klasser.

Jens Olsrud Østli fra Tangen skytterlag er en av de som har herjet i rekruttklassen i lang tid, og det var nok mange som regnet med at han ville prestere toppresultater også på LS. Og han startet med å skyte 30/23 treff på finfelten, som holder finale senere i uken. Østli er også en meget god baneskytter, men her måtte han ta til takke med 247 poeng, som er det dårligste han har skutt hittil i år. Men det vil kanskje holde til finaleskyting.

Overraskelsen i rekruttklassen kom fra Ola Strand Nystuen fra Løiten, som er debutant på Landsskytterstevnet og som ikke har mye konkurransetrening bak seg. Han startet med 29 treff i feltskytingen på søndag og fortsatte med 249 i baneskytingen på søndag. Blant øvrige toppresultater blant ungdommer, som ligger an til finaleskyting må vi ta med: Sigurd Berntsen fra Brumunddal med 30 treff på felten, Heine Østli fra Tangen har 29 treff. I juniorklassen har Lars Magne Lundby fra Løiten 30 treff.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.