Keeper Lene Lauve er storfornøyd så langt. Hun merker selvfølgelig at det er en forskjell mellom Fart og Lillestrøm. Gamleklubben hennes har vært det klart beste laget i Norge de siste årene.

– Klart det er en forskjell. Det skal det være, men jeg har kommet til en klubb som jobber knalltøft for å bli best mulig. Jeg har ikke noe å klage på, sier 29-åringen.

Landslagsspiller Mathilde Harviken (16) som kommer fra Elverum, er et fotballtalent litt utenom det vanlige. Hennes tøffe spillestil og hennes herlige innstilling til alt, gjør at ungjenta blir spådd en lysende karriere.

– Jeg trives veldig godt. Jeg kommer fra spill i Elverum. Der spilte jeg sammen med G16-laget. Nå skal jeg utvikle meg videre her i Fart, sier Mathilde Harviken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.