– Det er som at en av verdens største fotballspillere skal komme og trene med ditt lokale lag, sier Huuse.

Etter en trekning fikk han gleden av å gå hele banen i Ankerskogen sammen med verdensmesteren i frisbeegolf fra 2009.

Imponert over miljøet

På torsdager pleier Hamar Frisbee Club å ha en ukentlig turnering. Så lenge Jenkins var i Hamar onsdag, ble arrangementet flyttet, og antall deltakere var rekordhøyt.

– Jeg har inntrykk av at frisbeegolf er i rivende utvikling her i området. I dag (onsdag) har det kommet masse folk for å spille. Det er moro å se, sier Avery Jenkins.

Han har spilt frisbeegolf i godt over 30 år. Langs ferden anslår han å ha testet om lag 1000 forskjellige baner.

– Jeg har hørt mye bra om banen her i Hamar. Den ble blant annet brukt i det nasjonale mesterskapet. Jeg gleder meg til å teste den. Om jeg kan lære bort noe her så blir jeg bare glad, sier Avery, før han kommer i gang med spillingen.

Jenkins er kamerat med Håkon Kveseth fra Hamar. Det var gjennom han at besøket i Ankerskogen ble aktuelt. Etter å ha vært i Norge i én uke, drar han hjem til USA torsdag.

Tok til seg lærdom

Huuse forteller at han har fulgt Jenkins på YouTube og i turneringer tidligere.

– Jeg har brukt en del tid på å studere han og hans teknikk. Nå som jeg får spille sammen med han, er det bare å ta til seg lærdom og inspirasjon, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.