Sju nye medaljer  til våre lokale utøvere. Jonathan Quarcoo står igjen med to gull av to mulige. Først ble det 10,28 sekunder på 100 meter. Søndagens 200 meter, var ikke noe svakere. 20,56 sekunder var 59 hundredeler bedre enn nummer to som ble Joachim Sandberg fra Sandnes. Dette var Jonathans nest raskeste 200 meter noen sinne. Det ble også mesterskapsrekord. Jonathan har som pers 20,39 sekunder.

Lillebror Emmanuel gjorde det også svært så bra i søndagens finale. Han løp seg inn til en sterk tredjeplass på 200 meter i klassen menn J19 på 22,08 sekunder.

Langdistanseløper Petter Myhr tok tredjeplassen på 5.000 meter i klassen menn J19. Petter løp godt og klokt i alle 12 rundene. Vinner ble Thomas Byrkjeland fra Tjalve med 15.08,87 minutter.

Sigurd Ruud Skjeseth vant 5.000 meteren. En sterk prestasjon av Skjeseth løp inn til 14.39,00 minutter. Sigurd var 2,55 sekunder foran Senay Fissehatsion fra Tjavle

Tonje Fjellet Kristiansen fikk en meget gledelig sølvmedalje på 200 meter. Tonje løp inn til 25,22 sekunder. Gullet var det lite å gjøre noe med. Ingvild Meinseth fra Sørild vant overlegent med 24,14 sekunder.

Dermed kunne Orion Reise hjem med fem nye medaljer.

Moelven fikk også med seg to medaljer hjem fra Harstad.

Jon Simen Mangset tok en sterk sølvmedalje i høyde. Jon Simen hoppet 1,90 meter. Vinner ble Eirik Dolve fra Fana med 1,94 meter.

På kvinnenes 3000 meter løp Emilie Fossumstuen Grøterud inn til en bronsemedalje. Dessverre så var det også kun tre som stilte til start.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.