Norgesmesterskapet arrangeres på Temmen Jaktskytebane i Stange 6.-9. juni. HM Kongen har satt opp sin pokal nettopp i denne grenen i år, og kongepokalen er det største en skytter kan oppnå innen Norges Jeger- og Fiskerforbunds (NJFF) skytedisipliner, skriver NJFF i en pressemelding.

Lokal favoritt

Arrangørklubbens Tom Fjeldstad - den beste skytteren gjennom tidene i denne grenen, med hele fem NM-titler - er en av flere favoritter til å vinne kongepokalen.

Nordisk Jaktskyting er skytingens «formel 1» der en må beherske både rifle og hagleskyting.

Resultatoppdatering

Konkurransen består av to haglegrener (jegertrap og leirduesti), og to riflegrener (løpende elg og stillestående rådyr). Det deles ut maksimalt 100 poeng i hver øvelse. Sammenlagt kan det oppnås 400 poeng.

Arrangøren oppdaterer deg på resultater hver dag på egne NM-sider.

Mange tidligere mestere

NJFF opplyser at kongepokalen har trigget nesten alle tidligere norgesmestere innen denne øvelsen til å delta i NM i Stange.

Norgesmesterskapet teller også som uttak til landskamp mot de andre nordiske landene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.