Den tidligere publikumsrekorden ble satt mot Vålerenga i Toppserien da 444 møtte opp.

Fart hjemme og borte er så langt i sesongen to forskjellige lag. Hjemme spiller laget trygt og fortsatt spill i 1. divisjon har blitt sikret allerede.

Nå lokker klubben med det ene og det andre i lørdagens oppgjør. Loddsalg med el-sykkel i premie er det store trekkplasteret.

Gratis inngang blir det dessuten for dem som møter opp. Har du glemt lunsjen din på lørdag, er ikke det så farlig heller, for Fart deler ut gratis pølser i lompe til de frammøtte.

Kongsvinger bør ikke være i stand til å lage trøbbel for Fart på hjemmebane. Bortelaget ligger fortapt i bunn av tabellen og spiller nok en divisjon lavere kommende sesong.

Fart har ingen spillere ute med alvorlige skader. Trener Frode Bekk venter nok med å ta ut laget til etter siste trening.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.