Kil/Hemne - Fart 1-1

Etter flere kamper med svakt spill, var endelig Fart tilbake med godt spill.

Fart produserte den ene sjansen etter den andre, men det var kun Natalie Nilsen som fikk hull på byllen.

Hjemmelaget spiller veldig enkel fotball. Et langt spark, for så å løpe etter. Kil/Hemne produserte to målsjanser i første omgang. Et frispark etter 27 minutter som forandret retning gjorde at Farts keeper Lisabet Johansen var sjanseløs.

I de siste 45 minuttene var hjemmelaget nesten ikke over midtstreken. Fart spilte meget godt, men sløste vekk to poeng. Dorthea Glorud fikk ikke mål da hun kom alene mot hjemmelagets keeper. Et hodestøt fra kort hold, gikk heller ikke inn.

Trener Frode Bekk var veldig godt fornøyd med spillet, men ikke at laget ikke scorer på store sjanser.

- Vi sløste vekk to poeng i denne kampen. Ett poeng er allikevel godt å ha med seg hjem, for det er utrolig jevnt i bunnstriden, sier trener Bekk.

Det var mange spillere som spilte seg stort opp fra forrige serierunde.

Lene Bredesen får bestemannsprisen denne gangen. Tett fulgt av Natalie Nilsen, Inger Ane Hole og Sina Sagbakken. Dorthea Glorud fikk ikke ballen i mål, men gjorde en kjempekamp på topp.

I siste serierunde er det flere kamper som blir viktige. På 8. plass ligger Fløya med 25 poeng, deretter følger Fart og Grei med 24 poeng. Under streken er Kil/Hemne og Kongsvinger med 23 poeng. De to sistnevnte møtes i duell i Kongsvinger. Uavgjort der, så er Fart sikret spill i divisjonen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.