HAMAR: - Det er ikke å legge skjul på at vi ikke spiller den fineste fotballen, men ingen skal ta oss på innsatsen, sier Fart-trener Anders Bredesen.

Bredesen blir den første treneren i Indre Østland Fotballkrets som leder et kvinnelag i den øverste divisjonen. Og i lagets første hjemmekamp i Toppserien, skal han gjøre det med suksess.
- Treningsuken har vært meget god. Flere og flere melder seg på i kampen om en plass på laget, fortsetter han.
- Hvordan skal dere slå Team Strømmen?
- Vi går ut i 4-3-3 offensivt, og legger oss i en 4-5-1-formasjon defensivt. Jeg ønsker at jentene skal spille tøft, og det vil bli en krigekamp. Den krigen skal vi vinne, konstaterer Bredesen.
Kampen spilles på Briskeby i dag.
- Det var stort gjort av HamKam å leie ut Briskeby til oss. Det viser at vi kan samarbeide på tvers av klubbene. Jeg tror rammen rundt kampen blir perfekt, og folk bør kjenne sin besøkelsestid, avslutter Fart-treneren.
Team Strømmen tapte 0-1 hjemme for Røa i første serierunde, mens Fart fikk 0-3 i sekken borte mot Kolbotn.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.