Etter 12 sesonger i Trondheims-Ørn er neste stoppested Fart. Inger Ane Hole er lærer på Wang Toppidrett.

– Jeg fikk en korsbåndskade i fjor. Jeg fikk beskjed om at spill på høyt nivå blir vanskelig. Allikevel føles det bra å trene, men jeg får smerter etter trening, sier Inger Ane.

Lesja-jenta har det som skal til for å få Fart opp flere hakk, om hun kommer tilbake. Inger Ane har også representert Norge 26 ganger på U-landslaget og sju ganger på A-landslaget. Det vitner om kvalitet.

– I utgangspunktet skal jeg ikke spille, men er med to ganger i uka. Jeg håper med min erfaring at jeg kan være med å bidra på andre måter i Fart, sier Inger Ane Hole.

Inger Ane har bosatt seg i Hamar med samboer fra Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.